www.pecs2010.hu


PTE Egyetemi Könyvtár   LiBiNfO     
Katalógusok Szolgáltatások Könyvtári hálózatunk Elektronikus könyvtár Hírek
A PTE oktatói és kutatói tudományos és művészeti
alkotásainak adatbázisa


Kérem, ne vigyenek be új adatokat itt!
Használják helyette az MTMT adatbázist.


Az előző évekhez hasonlóan – a 3/2001. sz. rektori utasítás szerint – könyvtárunk biztosítja az egyetemi dolgozók publikációinak az egységesített nyilvántartását.

Minden adatszolgáltatónak lehetősége van a legfrissebb és a régebbi publikációinak, alkotásainak adatait az adatbázisba bevinni, illetve a már bennlevőket módosítani.

Az eddig nyilvántartott publikációkat, alkotásokat az alábbi címről (http://biblio.lib.pte.hu) a kezdőoldal közepén a „Publikációk tallózása szervezeti egységek szerint” feliratra kattintva tekintheti meg.

A rendszer tartalmazza a 2000-2004 között bevitt adatokat. A 2005. évtől keletkezett publikációk bibliográfiai adatainak a beviteléről a szerzőknek maguknak kell gondoskodniuk. A publikációk adatait innentől központilag nem javítjuk, hanem minden adatszolgáltatónak saját felelőssége, hogy az általa beírtak korrektek és igazak legyenek.

A többszerzős alkotásokat elég egyetlen szerzőnek bevinni a rendszerbe, amely automatikusan megjelenteti azt a társszerzőknél is. Lehetőség van arra is, hogy a 2000 előtti publikációk adatait is ebben a rendszerben rögzítsék.

Az adatbázist, a kezelői felületet folyamatosan finomítjuk, javítjuk. Kérjük, hogy észrevételeivel, javaslataival segítse munkánkat a címen.

vendégkönyv telefonkönyv levelezés