Megjelent könyvtárosunk, Szakács Eszter legújabb könyve

nyitókép
Megjelent Szakács Eszter költő, író és a PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont könyvtárosának legújabb könyve, Füstmágus címmel. Eszter legújabb fantasy regénye egy újabb zsebuniverzumba, az Uaszetre repíti el az olvasót.

Ha szeretted a Grifflovasok trilógiát, a Füstmágus a te könyved!


Olvass bele a fantasy regénybe ide kattintva!
"Nauni még csak tizenhét éves, de már súlyos teher nyomja a vállát. A szülei halála és a családi ház leégése után rá marad a feladat, hogy három kisöccséről és saját magáról gondoskodjon. A főváros melletti nekropoliszban húzzák meg magukat, és a lány ébredező varázserejét próbálgatva, lopásból tartja fenn kis családját és a melléjük szegődő barátokat, köztük egy renegát szfinxet.
Legfontosabb feladata mégis az, hogy legkisebb, örökbe fogadott öccsét, Juját, akit Széth tiltott egyházának vörös papjai keresnek, elrejtse és megvédje. Az egyiptomi alvilág ura súlyos feladatokat bíz Naunira: ki kell derítenie a kis trónörökösnő elrablásának körülményeit, és meg kell állítania a pusztítás istenét. De mielőtt nekiláthatna a lehetetlennek tűnő feladatoknak, Széth főpapnője rájuk talál, és a kis csapatnak menekülnie kell..."


Ide kattintva elérhető Szakács Eszterrel készült MyLibes interjúnk, itt pedig a Pagonnyal való beszélgetést olvashatják el az érdeklődők.
Trackback link: